Fodbold væddemål

lgende er nogle af de vigtigste typer fodboldbettings. Få de seneste nyheder og bedste odds for dine yndlingssport med Unibet odds.

Match Bet
Dette er den mest almindelige indsats, der vil blive placeret på fodboldkampe. Dette er forudsigelsen af ​​resultatet af kampen.

Double Chance Bets

Alternativet Double Chance giver dig mulighed for at returnere et hold til enten at vinde eller tegne kampen, hvilket giver dig dobbelt chancen for at tage nogle afkast

Korrekt resultat
Denne form for væddemål kræver at gætte den endelige slutresultat af en armatur. Det er en væddemålstype, som normalt giver god værdi som at gætte den korrekte endelige score på en armatur er særligt vanskelig. Korrekt score markeder er et populært valg for in-play spil, da spillet er opdelt i tidsperioder. Mange bookmakere vil tillade at vælge den rigtige score hvert 15. minut, hvilket selvfølgelig er meget nemmere end hele 90.

Første mål scorer
Et første mål scorer væddemål er, når du gætter hvilken spiller vil slå bag på nettet først. Hvis en anden spiller slår dit valg til opgaven, så er din indsats en fejl.

Når som helst mål scorer
Dette er når du satse på en bestemt spiller for at score et mål på et tidspunkt i fixturen. Når eller endda hvordan de scorer, er ikke vigtige her, så længe dit valg formår at slå målmanden inden for 90 minutter, så vil din indsats blive vellykket.

Lucky 31

Består af 31 forskellige spil, der stammer fra 5 valg i forskellige arrangementer og indeholder 5 singler, 10 doubler, 10 trebles, 5 fire gange akkumulatorer og 1 fem gange akkumulator. Kun én vinder er nødvendig for at vinde et afkast.

Lucky 15
Består af 15 forskellige væddemål, der stammer fra 4 valg i forskellige arrangementer og indeholder 4 singler, 6 doubler, 4 trebles og 1 fire gange akkumulator. Kun én vinder er nødvendig for at vinde et afkast.

Lucky 63

Består af 63 forskellige spil, der stammer fra 6 valg i forskellige arrangementer og indeholder 6 singler, 15 doubler, 20 trebles, 15 fire gange akkumulatorer, 6 fem gange akkumulatorer og 1 seks gange akkumulator. Kun én vinder er nødvendig for at vinde et afkast

Sidste mål scorer
Det samme som de første mål scorer indsatser, men i omvendt!